Trådløs dataindsamling i stalden

FarrowLink er en familie af trådløse sensorer til stalden.

FarrowFlow - trådløs måling af drikkevand

Trådløs vandmåler til FarmLink-systemet. Ved installation direkte på tilførslen til drikkevandskoppen kan den måle hvor ofte og hvor meget vand, den enkelte so drikker. Med koblinger til 8 mm eller 15 mm PE-slanger er installationen lynhurtig.
Leveres med udvendigt ½” gevind. Fem års batteritid.

FarrowTherm - trådløs temperaturmåler

FarrowTherm

Trådløs temperaturmåler til FarmLink-systemet. Kan f.eks. bruges til temperaturovervågning af pattegrisehulen og i forbindelse med smart styring af varmelamper.
Fem års batteritid.

FarrowControl - smart styring af farestien

Styreboks med fire Intelligente stikkontakter (to CEE og to Schuko), der individuelt og trådløst kan styres via FarmLink-systemet. Bruges til temperaturstyring af varmelamper eller hvis varmelampen skal tænde, når første gris er født. Leveres med CEE-stik.

FarmLink app

Med FarrowTechs FarmLink-app kan du forbinde alle FarmLink-kompatible enheder til cloud-tjenesten, få overblik over de data, der indsamles på din bedrift, og styre de enkelte enheder.

App’en har indbygget QR-kodelæser, der gør det muligt at registrere nye enheder i systemet på få sekunder.

Ved brug sammen med FarrowFlow-vandmålerne viser FarmLink-app’en de enkelte dyrs aktuelle vandindtag og indtaget for de tre seneste døgn. Det kan derved nemt afgøres, om et dyr drikker for lidt og bør tilses, da nedsat vandindtag som regel er et tydeligt tegn på sygdom. App’en gør det således muligt at sætte tidligt ind med den rette behandling. Desuden vil defekte eller blokerede drikkenipler blive opdaget med det samme.

Ved brug sammen med FarrowTherm-temperatursensorer viser FarmLink-app’en temperaturen i f.eks. staldbygninger og pattegrisehuler, og sammen med FarrowControl kan man opnå aktiv temperaturkontrol af varmelamper eller tænde/slukke for tilkoblede enheder enkeltvis, i grupper, eller alle på en gang.

Download on the App Store Nu på Google Play

Det praktiske

Trådløse sensorer giver nem og hurtig installation i stalden.

De små og svage er i stor risiko. Det bør derfor overvejes, om det i besætningen er muligt at foretage yderligere tiltag for at hjælpe disse grise bedre på vej ved at give disse grise yderligere varme og energi

Ninna Roland Simonsen Svinerådgiver hos LandboNord

Jeg synes, at investeringen i varmemåtten er anbefalelses værdig.

Jonas Würth Medejer, Go-Gris

Kontakt

Herunder finder du vores kontaktoplysninger.

  • info@farrowtech.dk
  • +45 7734 8787
  • Klamsagervej 35, 1. sal, 8230 Åbyhøj