FarrowCam

Gør dine medarbejdere til livreddere

Når faringen er ved at starte, eller når de første grise er født, monterer du hurtigt og enkelt kameraet i holderen bag soen og trykker “Start”

FarrowCam i brug i farestalden

Nu bliver du bedt om at indtaste soens og stiens nummer, og hvor mange grise der eventuelt allerede er født.

Herefter holder FarrowCam automatisk øje med, hvornår nye grise bliver født.

Alarmerer ved behov

Når faringen er slut, vil der også automatisk komme en alarm, og de afsluttende rutiner kan udføres. Nu kan kameraet flyttes til næste farende so eller hænges tilbage i opladeren.

Løbende overblik

Eksempel fra FarrowCam app’en

På computeren eller telefonen er der hele tiden et overblik over de igangværende faringer. Hvor alt er normalt, er farven grøn, og begynder tiden siden sidste faring at nærme sig den kritiske grænse, skifter den til gul. Og overstiger tiden det kritiske faringsinterval, vises stien med rød farve, og medarbejderen kan tilse soen.

Værdifuld statistik

Efter en periode med FarrowCam i anvendelse, er det muligt at se rapporter over de historiske faringer. På den måde får du et planlægningsværktøj, som viser, hvornår på døgnet der er flest faringer, og hvornår der er flest alarmer. Det sætter dig i stand til at sammensætte en arbejdsplan, der optimerer tilstedeværelsen i stalden på de tidspunkter, hvor det kan betale sig.

Forbedrer din driftøkonomi

De dygtigste danske so-besætninger, som systematisk udfører faringsovervågning, har allerede vist, at det kan betale sig. Her har man reduceret dødeligheden med op omkring 50%.

Hvor mange grise du kan redde med FarrowCam, eller hvor meget du kan spare i lønkroner ved at automatisere den overvågning, du allerede laver, afhænger helt af, hvordan situationen er i forvejen. Men kan du redde én gris pr. kuld, svarer det til et øget dækningsbidrag på 460 kroner pr. årsso.

Hvad koster FarrowCam?

Prisen for FarrowCam-løsningen ligger omkring 90 kr. pr. årsso. Der skal bruges cirka 1 kamera pr. 90 årssøer i besætningen.

Et kamera koster 5.995 kr. Dertil kommer et abonnement på 500 kr. om måneden pr. kamera. Med hvert kamera leveres en monterings-klemme samt en lader.

Den beregnede pris på 90 kr. pr årsso er baseret på, at kameraet afskrives over 3 år, og at hvert kamera dækker 90 årssøer.

Skulle du vælge at købe flere kameraer af praktiske årsager, så regulerer vi abonnementsprisen nedad, så den ikke kommer til at overstige 70 kr. pr. årsso.

Alle priser er ekskl. moms og fragt.

Bestil eller hør mere

Udfyld vores kontaktformular her, eller ring til os på 77 34 87 87 for at høre mere eller bestille FarrowCam.

Tilmeld nyhedsbrev!
Få opdateringer direkte på din email!
Tak for din tilmeldning!
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Tilmeld nyhedsbrev i dag!
×
×