Med virkning fra 30. juni bliver udstyrsleverandøren Unitron, medejer af FarrowTech, der gennem flere år blandt andet har arbejdet på en særlig overvågningsløsning, som via kunstig intelligens kan give staldmedarbejdere besked på mobiltelefonen, hvis der er problemer ved en sofaring.

Jan Volmer, medejer af Unitron, oplyser til LandbrugsAvisen, at han glæder sig over udsigten til, at Farrowtechs produkter kan blive solgt via Unitron, som i forvejen har et bredt sortiment af udstyr til landbruget.

– Farrowtech er rigtig, rigtig gode til at udvikle produkter, som blandt andet er blevet gennemtestet af Seges Innovation. Hos Unitron har vi i forvejen nogle produkter, der går rigtig godt i spænd med de produkter, som FarrowTech allerede har udviklet, og som er på vej, siger Jan Volmer.

Læs artiklen i Landbrugsavisen her: https://landbrugsavisen.dk/unitron-k%C3%B8ber-sig-ind-i-teknologivirksomhed