Teknologien

Systemet er baseret på et termisk kamera, som overvåger farende søer og sender data til din smartphone, så du altid har overblik over de faringer, der er i gang.

Når der er brug for faringshjælp, bliver der sendt en alarm til din smartphone eller computer, og kameraet bag soen vil lyse rødt.

Takket være den funktion, kan du give faringshjælp til tiden og samtidig bruge al den øvrige tid effektivt i stedet for at overvåge manuelt.

Opsætningen er nem, hurtig og intuitiv! Enheden placeres bag soen på rækværk, væg eller dør på få sekunder. Det indbyggede batteri betyder, at enheden nemt kan flyttes, og der er dermed ingen ledninger. Når enheden ikke er i brug, anbringes den i laderen, så den er klar igen til næste faring.

Termografisk detektion af pattegrisfødsler

FarrowCam er baseret på termografisk analysemetode, som giver systemet høj kontrast for nyfødte pattegrise. Det skyldes, at den nyfødte gris er varmere end omgivelserne og hurtigt køler ned.

Ved på den måde at måle overfladetemperaturen i stedet for at analysere det billede, som man vil kunne se med det blotte øje, bliver det lettere at skelne den nyfødte gris fra de andre smågrise i stien. Og samtidig fungerer systemet lige godt i lys og mørke.

Tilmeld nyhedsbrev!
Få opdateringer direkte på din email!
Tak for din tilmeldning!
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Tilmeld nyhedsbrev i dag!
×
×