Test Product

FarrowMat

test

FarrowMat giver ekstra varme, så de mindste grise har større chance for at overleve lige efter fødslen. Nylig forskning fra SEGES viser, at antallet af levende grise kan øges med 0,28 gris pr. kuld ved at tilsætte varme under faringen. Læs de spændende resultater her: https://svineproduktion.dk/publikationer/kilder/lu_medd/2019/1176

Måtten lægges bag soen i farestien og tilsluttes en almindelig stikkontakt. Den varmer nu op til ca. 37 grader og holder denne temperatur konstant, indtil den slukkes igen.

FarrowMat er meget energi-effektiv, fordi den opvarmer smågrisene nedefra. Måtten bruger max 200 Watt, når den varmer op, og typisk energiforbrug på 12 timer er 1,5 KWh, svarende til ca. 1 krone.

Måtten vejer 2,5 kg og er let både at flytte og rengøre. Ledningen er 3 meter lang og tilsluttes en almindelig stikkontakt.

Og FarrowMat er hurtigt tjent hjem. Med en afskrivningsperiode på 3 år og anvendelse til 2 kuld pr. uge er fortjenesten mere end 10.000 kr. i afskrivningsperioden med udgangspunkt i, at der reddes 0,28 gris pr. kuld

Tilmeld nyhedsbrev!
Få opdateringer direkte på din email!
Tak for din tilmeldning!
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Tilmeld nyhedsbrev i dag!
×
×