• FORDELE

  I 2013 blev det vurderet, at 22,3% af pattegrisene i Danmark døde under fødslen eller inden for få dage. I alt 9,9% af grisene var dødfødte. Denne høje pattegrisedødelighed er for mange både et etisk og økonomisk problem.

  Ca. halvdelen af dødsfaldene skyldes fødselskomplikationer, og forskning har vist, at pattegrisedødeligheden kan reduceres ved overvågning af de farende søer og rettidig faringshjælp. Overvågning af de farende søer har indtil nu været meget tids- og ressourcekrævende, da det kun kunne udføres manuelt.

 • OM PRODUKTET

  Farrowtech-kameraet placeres bag soen og opfanger ved hjælp af et varmesøgende vidvinkelkamera faringerne af pattegrisene. Faringsovervågningen tillader personalet at fortsætte de daglige gøremål og fungerer dermed, som en assistent der tilkalder personalet, via røde blink på maskinen eller notifikationer på telefonen, når behovet opstår. Ved at reagere på de alarmer systemet udsender, kan I redde op til flere pattegrise pr. kuld. Dette mindsker dødelighed forbundet med fødsel, men øger også jeres indtjening pr. årsso.

  Ønsker du at vide mere om produktet? Læs mere her.

 • Tilmeld nyhedsbrev!
  Få opdateringer direkt på din email!
  Tak for din tilmeldning!
  We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
  Tilmeld nyhedsbrev i dag!
  ×
  ×
  WordPress Popup Plugin