For første gang er tre innovative danske virksomheder udvalgt til at stille op i finalen i den kinesiske iværksætterkonkurrence Yellow Crane Cup, efter de mandag blev tildelt 85.000 kroner i præmiepenge og flybilletter til Wuhan, hvor konkurrencen løber af stablen. Førstepræmien er en million kroner til at etablere sig på det kinesiske marked.

“Vinderne af førstepræmien på 50.000 kroner blev den århusianske virksomhed FarrowTech, som har udviklet et overvågningssystem til at mindske dødeligheden blandt smågrise, hvor cirka 21 % dør under eller efter fødslen.”

Den kinesiske iværksætterkonkurrence, der udspringer i China Optics Valley i Wuhan i den kinesiske provins Hubei, afholdte mandag den 2. december 2019 for første gang en international runde af deres innovationskonkurrence i Danmark. Her skulle danske virksomheder dyste om en plads til den kinesiske finale i Wuhan senere på måneden, hvor iværksættere og virksomheder fra hele verden kæmper om sejren og knap 1 million kroner til at etablere sig i det kinesiske marked.

Læs resten af artiklen her: https://www.agropark.dk/nyheder/tre-danske-virksomheder-udvalgt-til-prestigefyldt–kinesisk-ivaerksaetterkonkurrence?Action=1&M=NewsV2&PID=7895