It-firma bruger overvågningsteknologi til at holde øje med grise, når de farer.

“Danmark er et godt sted for os at starte, men problemet findes over hele verden, og det er der, vi ser det store potentiale,« siger Morten Bo Mikkelsen om fremtiden.”

Hos it-virksomheden Farrowtech handler hverdagen om at redde små nyfødte pattegrise. »I snit dør fire grise per kuld i forbindelse med fødslen eller kort tid efter. Det er et kæmpe tab, og der er et stort potentiale i branchen for at reducere dødeligheden. En stor del af disse grise kan reddes, hvis der ydes rettidig hjælp. Vi regner med, at vores system kan redde en gris per kuld. Det kan mærkes direkte på bundlinjen hos pattegrisproducenterne,« siger Morten Bo Mikkelsen, stifter af Farrowtech.

Læs resten af artiklen her: https://jyllands-posten.dk/aarhus/erhverv/ECE11178711/aarhusianske-ivaerksaettere-vil-hjaelpe-doeende-grise-verden-over/