Tre vindere af Agro Business Parks innovationskonkurrence 2015 er netop blevet kåret, og hvert projekt kan vende hjem med 50.000 kroner til at sætte skub i virksomheden. Vinderne er Blue Flavour, FarrowTech og Saponin Innovation Center Europe.

“FarrowTech arbejder med udvikling af et automatisk overvågningssystem, som giver landmanden mulighed for intensiv overvågning af de farende søer på en omkostningseffektiv måde.”

I år deltog 41 startup virksomheder i Agro Business Parks innovationskonkurrence 2015, der udelukkende kræver en god forretningsidé, der endnu ikke er registreret salg på. Ideerne bedømmes ud fra deres aktualitet, teknologiske og vidensmæssige nyhedsværdi, kommercielle potentiale samt realiserbarhed.

Holdene bag de tre vinderprojekter har henholdsvis udviklet en metode til udvinding af protein fra muslinger, et system til automatisk faringsovervågning og en raffineringsproces, der kan øge produktionen af saponin.

Læs resten af artiklen her: https://trendsonline.dk/2015/11/19/tre-danske-startups-skal-nyskabe-landbruget/